Gepost op

Online Travel Marketing

Online marketing voor de travel branche is tegenwoordig niet meer weg te denken en we worden hier dagelijks mee geconfronteerd zonder dat we daarbij stil staan. Denk aan de camping of bungalowpark die je volgt op de social media kanalen of de nieuwsbrieven van de touroperator waar je de vakantie afgelopen jaar hebt geboekt.

Diverse jaren heeft Arjon ervaring in de online communicatie in de recreatie branche. Varierend van zoekmachine optimalisatie, social media en e-mail marketing.


online travel marketing

“Houd uw gasten op de hoogte van het laatste nieuws”

E-mailmarketing in de Toerisme en Recreatie

E-mailmarketing wordt nog niet effectief ingezet voor camping, touroperators en bungalowparken. Vaak heeft dit te maken met het geen kennis hebben van wat e-mailmarketing doet en hoe het ingezet kan worden. Daarom is Arjon ons aanspreekpunt geworden voor de recreatiebedrijven die meer willen weten over onze emailmarketing tool. Arjon kan u alles vertellen over hoe u Postzegelnietnodig kunt inzetten om de betrokkenheid van uw nieuwsbrief lezers te verhogen en hoe dit meer reserveringen kan opleveren.

“Je kunt meer dingen delen dan je denkt!”

Maak je nieuwsbrief persoonlijk

Persoonlijke e-mailmarketing is het ideale online travel marketing kanaal die je kunt gebruiken voor je toeristen. Door de reserveringsgegevens te filteren op doelgroepen op bijvoorbeeld gezinssamenstelling of vakantie interesses kan je de juiste informatie, activiteiten of producten voorleggen aan je (potentiele) klant. Door emailmarketing in te zetten op het aankoopgedrag en relevantie kan je een hogere respons verwachten op je nieuwsbrieven.

“Wist je dat… Er met 25 minuten rijden een pretpark in de buurt is”

Vragen over persoonlijke emailmarketing voor uw recreatiebedrijf?

Wil je meer informatie ontvangen over de e-mail marketing mogelijkheden en ondersteuning die Postzegelnietnodig.nl je kan bieden? Neem gerust contact met mij op om je vragen te beantwoorden.

“Val op met je nieuwsbrief, maak het persoonlijk!”

“Bron: Email Marketing Travel