Gepost op

Meer online boekingen via TripAdvisor

In mijn vorige blog heb ik geschreven hoe je met grote online touroperators beter vindbaar kan worden op het internet. Onlangs is bekend geworden dat er bij TripAdvior een online boekingsmogelijkheid mogelijk wordt op je tablet of smartfoon.

Meer online boekingen via TripAdvisor

Inmiddels is het een jaar geleden dat je online kunt boeken via TripAdvisor bij een hotel, camping of B&B. Na verschillende successen is het dan ook logisch dat hier een vervolg aan wordt gegeven om meer online boekingen via TripAdvisor te krijgen via mobiele apparaten. Vermoedelijk is het mogelijk om te adverteren op een tablet en mobiele telefoon in het laatste kwartaal van dit jaar.

Wat is TripConnect?

TripConnect is een nieuwe waardevolle mogelijkheid waarmee hotels, B&B’s en campings kunnen meedingen naar meer online boekingen bij de vakantievergelijker TripAdvisor. TripConnect geeft je hiermee de mogelijkheid om meer reizigers aan te trekken door bezoekers die op het punt staan te boeken, direct naar de boekingspagina van de website te leiden.

Meer online boekingen

Door de diensten uit te breiden met een TripAdvisor Bedrijfsvermelding kom je in aanraking met miljoenen reizigers die een accommodatie aan het zoeken zijn op één van de grootste reiswebsites ter wereld. Met één klik of één telefoontje is het mogelijk om een directe boeking te kunnen maken bij je accommodatie. In de omgeving van TripAdvisor is het ook mogelijk om speciale aanbiedingen te maken die extra publiciteit voor je accommodatie creëert en waarmee jij je kunt onderscheiden van andere  hotels, B&B’s en campings.

Meer boekingen met TripConnectMeer boekingen via TripAdvisor

Lees hier een casus van een Hotel die met de betaalde bedrijfsvermelding op TripAdvisor een ROI (Return Of Investment) een stijging heeft weten te behalen van maar liefst 6.876%. Voor elke $1 die het hotel heeft ingebracht, heeft hij $80 aan inkomsten verkregen.

Hulp nodig bij meer boekingen en een professionele uitstraling

Wanneer jij de camping, B&B of hotel ook met een betaalde bedrijfsvermelding op TripAdvisor inclusief TripConnect gepresenteerd wilt hebben, neem dan gerust contact op met mij.