Gepost op

E-mail marketing voor Recreatieparken

In mijn blog van vorige week heb ik naar aanleiding van het onderzoek die TripAdvisor heeft uitgevoerd onder haar leden, uitgelegd dat het vragen naar beoordelingen en hiernaar refereren meer boekingen kunnen opleveren. Hieronder zal ik meer uitleg geven over een online marketing kanaal die betaalbaar is en een hoge ROI (Return of Investment) heeft.

De eerste indruk is een daalder waard

In samenwerking met Postzegelnietnodig helpen wij organisaties de online doelstellingen te behalen met het inzetten van e-mail marketing. E-mail Marketing begint met het verzamelen van emailadressen. Wanneer iemand zijn of haar emailadres op je website heeft ingevuld begint de relatie met je nieuwsbrieflezer. Benut deze kennismaking optimaal door een goede indruk achter te laten bij je (potentiële) klant met een verpletterende welkomstmail!

De online communicatie is begonnen, maar hoe ga je er nu mee om?

Door de nieuwsbrieflezer is er nu interesse in je organisatie. Als camping, bungalowpark of reisaanbieder kun je verschillende accommodaties presenteren in de mailingen. Door een e-mail marketingcampagne op te zetten tussen de verschillende accommodaties of landen kun je inzichten krijgen door het klikgedrag van je nieuwsbrief abonnees. Het is mogelijk om als camping de nieuwbrieflezers het aanbod te tonen van je kampeerplaatsen, stacaravans of bungalowtenten. Wanneer ze geklikt hebben op je link “/kampeerplaatsen” of op een sfeerafbeelding weet je de eerste interesse. Uiteraard kan de interesse wijzigen, maar met deze informatie kan je de lezers ook overhalen door middel van een kortingscode (bijvoorbeeld om meer boekingen te krijgen).

E-mail Marketing Campagne uitdenken

Door het bovenstaand voorbeeld in een campagne uit te zetten en verschillende nieuwsbrieven te versturen naar je abonnees krijg je steeds meer informatie. Verschillende mailingen waar een duidelijke call-to-action aan verbonden zit, is een autoresponder de perfecte automatische mailing om te vragen naar meer informatie of juist te zorgen voor meer verkopen welke jouw recreatieonderneming te bieden heeft. Des te meer informatie je met het klikgedrag in de verschillende nieuwsbrieven inzichtelijk kunt krijgen, des te specifieker je een totaalaanbieding kunt presenteren voor een complete boeking bij je recreatiepark.

Meer informatie over E-mail Marketing?

Neem vrijblijvend contact op om meer informatie te krijgen om e-mail marketing effectiever in te zetten en meer boekingen te realiseren. Je kunt mij benaderen per email of per telefoon (+31631589715). Uiteraard is het ook mogelijk om de website van het e-mail marketing bureau te bezoeken.