Gepost op

Betere vindbaarheid website

Betere vindbaarheid website

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het meest belangrijke onderdeel van de online marketing strategie als touroperator, camping en hotelier. Met een betere vindbaarheid van je website neemt de kans toe dat je meer boekingen ontvangt.

Betere vindbaarheid van je website

Het grote voordeel van zoekmachine optimalisatie is dat de resultaten langer zichtbaar zijn, ondanks de hogere investering in het begin om de website goed op te zetten. Doordat het resultaat van vindbaarheid in de zoekresultaten een langdurige termijn heeft t.o.v. social media en e-mail marketing, heeft deze een goede ROI (Return On Investment).


Nieuwe content belangrijk voor betere vindbaarheid van je website

Zoekmachines zijn gek op ‘levende’ websites. Deze websites worden vaker bezocht, doordat er regelmatig nieuwe content (pagina’s) worden toegevoegd aan de site. Door nieuwe acties, nieuwtjes en blogartikelen te plaatsen op je site wordt je website beter vindbaar.

Maak gebruik van online touroperators

Er zijn participaties mogelijk met andere bedrijven die het kunstje al langer doen en hierdoor erg goed vindbaar zijn in de zoekmachines. De camping, B&B of hotel is aan te melden bij verschillende sites die jou willen promoten. Je kan een aanmelding doen bij een beoordelingssite of touroperator.

Het is voor de reiziger belangrijk om beoordelingen te lezen van andere reizigers. Doordat sites als TripAdvisor, Zoover en Booking.com vragen naar beoordelingen, en mede hierdoor veel nieuwe content op hun site wordt geplaatst, is hun website heel goed vindbaar, ook op jouw bedrijfsnaam. Maak gebruik van deze grote spelers om online goed te worden gevonden!

Betere vindbaarheid van jouw website

Zorg ervoor dat je recreatiebedrijf wordt gepresenteerd op deze waardevolle online touroperators. Door de professionele presentatie op deze websites is de kans groot dat je toekomstige toeristen doorklikken naar je site of gaan zoeken op je merknaam. Wanneer er een doorklik mogelijkheid is, heb je een mooie backlink, en wanneer ze zoeken op merknaam, komt de reiziger vast direct op jouw website uit wat een hoge CTR oplevert. In beide gevallen zorgt dit voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines.

Hulp nodig bij een professionele uitstraling en betere vindbaarheid van je website

Wanneer u de camping, B&B of hotel ook professioneel gepresenteerd wilt hebben op deze sites, neemt u dan gerust contact met mij op.